Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-05-03@11:45:33 GMT

کارکنان اتحادیه اروپا پایتخت لیبی را ترک کردند

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۰۴۹۰۳

کارکنان اتحادیه اروپا پایتخت لیبی را ترک کردند

وضعیت اضطراری طرابلس، پایتخت لیبی، کارکنان اتحادیه اروپا را وادار به خروج از این شهر کرده است. در پی حمله نیروهای خلیفه حفتر جنگ سختی بر سر تصرف این شهر در گرفته و هزاران نفر پا به فرار گذاشته‌اند.

 

اتحادیه اروپا به دلیل نبرد سختی که بر سر تصرف طرابلس، پایتخت لیبی، بین نیروهای خلیفه حفتر، ژنرال سابق ارتش این کشور، و قوای دولتی درگرفته نیروهای امدادگر بین‌المللی خود را که در چارچوب «ماموریت امنیت مرزی» EUBAM و با هدف مدیریت مرزهای لیبی در طرابلس بودند به تونس منتقل کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

به گفته سخنگوی اتحادیه اروپا، قرار است که این نیروها از تونس بر اوضاع نظارت کنند. رسانه‌های تونس می‌گویند، نمایندگان و دیپلمات‌های اتحادیه اروپا با دو کشتی به سواحل جزیره تفریحی جربه رسیده‌اند.

 

رسانه‌های تونس شمار کارکنان اتحادیه اروپا را ۲۰ نفر اعلام کرده‌‌اند. به گفته آن‌ها، این افراد که مسلح نیز بوده‌اند در بدو ورود به قلمرو تونس توسط نیروهای امنیتی این کشور مورد بازرسی قرار گرفته و سپس اجازه عبور یافتند.

 

فراخوان موگرینی و مرکل به مذاکره

 

فدریکا موگرینی، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، در تماسی تلفنی از نیروهای تحت فرماندهی ژنرال خلیفه حفتر در شرق لیبی به‌‌تاکید خواست، عملیات نظامی را متوقف کرده و به میز مذاکره با نظارت سازمان ملل متحد رو بیاورند.

 

حفتر می‌خواهد، دولت فائز السراج، نخست‌وزیر لیبی در طرابلس که در سطح بین‌المللی به رسمیت شناخته شده را ساقط کند. موگرینی تاکید کرد که هم با حفتر هم با السراج گفت‌وگو کرده است.

 

به گفته اشتفان زایبرت، سخنگوی دولت آلمان، آنگلا مرکل، صدراعظم این کشور نیز با رئیس دولت لیبی گفت‌وگویی تلفنی کرده است. مرکل پیشروی نیروهای حفتر را محکوم و تاکید کرد، مشکل لیبی راه حل نظامی ندارد. او به‌تاکید گفت، انتظار دارد که طرف‌های متخاصم آمادگی خود را برای مذاکره اعلام کنند.

 

فرار هشت هزار نفر از ساکنان منطقه

 

سازمان ملل اعلام کرد، در حدود یک هفته‌ای که جنگ بر سر تصرف طرابلس آغاز شده بیش از هشت هزار نفر از اهالی شهر پا به فرار گذاشته‌اند.

 

استفان دوجاریک، سخنگوی سازمان ملل، نبردهای ۲۴ ساعت گذشته را سنگین‌ترین درگیری‌‌ها از آغاز تقابل دو طرف در لیبی تا کنون خوانده است. سازمان ملل می‌گوید، همچنان در تلاش برقراری آتش‌بسی موقت است تا غیر نظامیان و زخمی‌ها مجالی برای خروج بیابند.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۰۴۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت به کجا رسید؟ / تکلیف نیروهای شرکتی چه می‌شود؟

بعد از این رایزنی‌ها قرار شد با سپری شدن تعطیلی هفته آینده جلسات صحن مجلس، دو هفته بعد که جلسات صحن مجددا برقرار است ما طرح را به کمیسیون بیاوریم و اگر در مواردی نیاز به اصرار بر مصوبه وجود داشت، بر آنها اصرار کنیم.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس آخرین وضعیت بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت را تشریح کرد و از تلاش‌ها برای تصویب طرح مذکور تا قبل از پایان عمر مجلس یازدهم خبر داد.

سیدکریم حسینی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، درخصوص آخرین وضعیت رسیدگی به طرح ساماندهی و رفع ایرادات آن، گفت: بعد از ایراداتی که هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام نسبت به این مصوبه داشتند قرار شد که آقای اسماعیلی رییس کمیسیون مذاکراتی با اعضای هیات عالی نظارت مجمع داشته باشند و همچنین آقای قالیباف به عنوان رییس مجلس هم رایزنی‌هایی با اعضای هیات عالی و مجمع داشته باشند.

وی ادامه داد: بعد از این رایزنی‌ها قرار شد با سپری شدن تعطیلی هفته آینده جلسات صحن مجلس، دو هفته بعد که جلسات صحن مجددا برقرار است ما طرح را به کمیسیون بیاوریم و اگر در مواردی نیاز به اصرار بر مصوبه وجود داشت، بر آنها اصرار کنیم.

حسینی در پاسخ به این سوال که «فکر می‌کنید با توجه به روند پیش‌رو این مصوبه به عمر این مجلس برسد یا زمان‌بر شود؟»، اظهار داشت: ما به برخی از مصوبات این طرح اصرار داریم که اگر آقایان هیات عالی نظارت به اقناع نرسند و اصرار کمیسیون را قبول نکنند امکان به نتیجه رسیدن در این مجلس بعید است، اما در صورت اقناع عزیزان و همکاری آنها این اقدام شدنی است.

وی گفت: رییس مجلس هم پیگیر این مساله است تا بتوانیم این طرح را به عنوان یکی از گام‌های مهم مجلس یازدهم به نتیجه برسانیم.

با این اوصاف، ظاهراً تعیین تکلیف طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت به مجلس دوازدهم موکول شده است که علت آن با توجه به عدم رسیدن به توافق با شورای نگهبان و هیات عالی نظارت و به دلیل رای نیاوردن بعضی از نمایندگان پیگیر طرح، تلاش جهت به دست آوردن نظر مثبت هیأت نظارت و رفع ابهامات به مجلس دوازدهم موکول شده است.

به این ترتیب، فعلاً پیمانکاران در عرصه روابط کار کشور با قدرت ماندگارند و قرارداد‌های مناقصه جدید پیاپی برگزار می‌شود.

منبع: ایلنا

tags # حقوق کارمندان سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • وضعیت بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت به کجا رسید؟ / تکلیف نیروهای شرکتی چه می‌شود؟
  • ترینیداد و توباگو هم کشور فلسطین را به رسمیت شناخت
  • کمک ۲۰ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به افغانستان
  • کمیسیون اتحادیه اروپا علیه فیس‌بوک و اینستاگرام اقدام می‌کند
  • آلمان: اروپا باید به یک اتحادیه امنیتی تبدیل شود
  • تهدید اتحادیه راه آهن آلمان علیه دولت
  • بوی شورش از درون جشنواره کن ۲۰۲۴ می‌آید/کارکنان در طلب حقوق بیشتر
  • تاکید بر اهمیت احترام اروپا به نیروهای مسلح ایران
  • مجارستان جلوی کمک نظامی اتحادیه اروپا به ارمنستان را گرفته است
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا